Ken jij onze Podcast?

In 2015 ging onze allereerste podcast online en as we speak zitten we op 440+ podcasts. We podcasten 2x per week op ons podcast kanaal ‘De Reis naar Innerlijke Bevrijding’. Iedere woensdag en zondag komt er een nieuwe podcast online.

Podcast

In 2015 ging onze allereerste podcast online en as we speak zitten we al bijna op 430 podcasts. We podcasten 2x per week op ons podcast kanaal ‘De Reis naar Innerlijke Bevrijding’. Iedere woensdag en zondag komt er een nieuwe podcast online.

'De Reis naar Innerlijke Bevrijding' 

Wij podcasten voor iedereen die open staat voor  persoonlijke ontwikkeling. Maar we podcasten in het bijzonder voor onze klanten, ondernemers die kiezen voor hun next level in privé en in business. 

Als therapeutische coaches helpen we je om je Moeilijke Gevoelens Makkelijk te Maken en om Innerlijk Vrij en Empowered te zijn in je relatie met jezelf, met je liefdespartner, met je team en met je klanten. Vrijheid van binnenuit, je obstakels voorbij! 

Onze podcast geeft een heldere en nuchtere kijk op wat er speelt in de onderstroom van jouw emotionele landschap.

Wat is het Podcast Café voor ondernemers?

Begin 2023 hebben we een hele nieuwe dimensie aan onze podcast toegevoegd. Iedere 14 dagen is er 'n nieuwe aflevering van het Podcast Café. Daarin zijn we online in gesprek met 3 ondernemers over de onderstroom van ‘n boeiend onderwerp dat raakt, soms schuurt maar altijd inspireert en informeert.

Het is de intentie van het Podcast Café om gelijkgestemde ondernemers bij elkaar te brengen en samen een onderwerp, wat te vaak nog onderbelicht blijft, in het licht te zetten.

Praktisch informatie: 

  • Het Podcast Café vindt plaats op ZOOM
  • Groepsgrootte: maximaal 3 ondernemers
  • Tijd: te bepalen in overleg
  • Lengte gesprek: 60-90 minuten
  • Laat ons je favo onderwerp weten, wie weet komt jouw onderwerp dan aan bod 

Vind je het leuk om een keer mee te doen? 

Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd! Contact ons dan via het contactformulier of via de DM van Insta (@briantenjaldhara)

Ik wil mee doen!

Dit zeggen deelnemers aan het Podcast Café

Wat een leuk format, dat Podcast Café van Briant en Jaldhara. Ik was erg benieuwd hoe het zou gaan, zo met 3 andere gesprekspartners én twee hosts, maar het liep eigenlijk vanzelf. Heel fijn om in een veilige, constructieve setting je verhaal te kunnen doen én tegelijkertijd nieuwe inzichten te krijgen. Volgens mij is dit wat ze verbinden noemen. Ik ben fan.

Marthe van Campenhout - Content Coach

De podcast van Briant en Jaldhara is voor mij op veel punten een feest van herkenning. Duidelijk, eerlijk en schromen niet om hun kwetsbaarheid te laten horen. En tijdens de eerste aflevering van het Podcast cafe was dit niet anders. Ik heb met plezier deelgenomen aan deze aflevering en kijk nu al uit naar meer.

Natascha van Veen - Empowerment Coach