Gratis scan

Nog 1 stap verwijderd…

 

Ben jij het ermee eens dat jij als vrouwelijke onderneemster de toekomst hebt?


Vast wel, anders zou je er niet voor gekozen hebben om onze 'I Own My Greatness' scan te downloaden, goeie beslissing trouwens.


Je bent nog 1 stap verwijderd van je download, vul eerst je naam en emailadres nog even in.

En beloofd is beloofd, jij krijgt nadat je de scan hebt ingevuld en teruggestuurd, helemaal gratis, een verrassend persoonlijke video van ons met onze analyse over wat jou in je onderstroom tegenhoudt om in je Greatness te stappen. En natuurlijk krijg je ook gouden tips…

Download de 'I Own My Greatness' scan

Je bent nog 1 stap verwijderd van je download, vul eerst je naam en emailadres nog even in.

Dit zeggen andere onderneemsters over de scan...

 

Ik hou van eerlijkheid en professionaliteit, en dat is precies wat je van Briant en Jaldhara krijgt in je persoonlijke video. De focus op het geheel heeft mij een aantal nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee aan de slag kan en zorgde ervoor dat ik de linken kon zien tussen de verschillende levensgebieden. 

- Karen Claes, Coach

www.vangaapnaarslaap.be

De video die ik van jullie kreeg nadat ik de scan had gedaan was zo raak! Ik heb met tranen in mijn ogen zitten kijken. Jullie verwoorden precies wat er zich afspeelt in mijn diepere lagen. De dingen die niemand anders ziet. Alsof jullie recht door me heen keken. Onwijs bedankt hiervoor, dit kwam precies op het juiste moment. 

- Anna Bootsma, Coach

www.annabootsma.nl

Het is altijd leuk om een persoonlijke video te krijgen, maar het filmpje van Briant & Jaldhara ging net dat laagje dieper. Ik voelde me aangesproken tot in elke vezel van mijn lijf. Gezien en gehoord. En dan vooral datgene wat tussen de regels stond. Bijzonder duo, deze twee.

- Marthe van Campenhout, Content Coach

www.contentatelier.be

 

Ik vond het knap hoe Briant & Jaldhara de vinger op de zere plek konden leggen, naar aanleiding van mijn ingevulde vragenlijst. Het maakte me direct bewust van wat er bij mij in de diepte speelde, waardoor de video een innerlijk proces aan wist te wakkeren. Dank daarvoor!

- Sanne Plantinga, Zielsmissie Coach

www.demoederacademie.nl

Het mooie van de videoboodschap is dat jullie een boodschap sturen zoals jullie naar mensen kijken; jullie zien de hele mens, zien al mijn delen. Geheeld, ongeheeld met respect en liefde voor wat er was, is, en prikkelend richting het perspectief wat er (mogelijk) nog in het verschiet ligt. Prettig, veilig en ook oncomfortabel, want ook die stukken die graag verborgen blijven worden ook gezien…

- Annelies van Gool, partner bij Kern Konsult

www.kernkonsult.com

" Because you are Born for Greatness " 

You always knew it and now you are ready to live it.

Dankjewel voor de geweldige video! Hij was enorm on point en gaf me inzichten waarmee ik in een stroomversnelling door een aantal thema’s heen kon werken. Super krachtig 🙏🏻

- Regina Nieuwhof, Orthomoleculair voedingstherapeut

www.reginanieuwhof.nl

 

 

 

 

 

Deze scan gaat echt de diepte in, door de subtiele en liefdevolle manier van vragen stellen, voel je je op je gemak en compleet veilig om ze te beantwoorden. Alleen al door de vragen op de 7 levensgebieden te beantwoorden, krijg je een helder overzicht over jezelf……dat denk je dan ;-)

De persoonlijke video die je van Briant en Jaldhara ontvangt, is de kers op de taart….maar echt….zij pikken echt de onderstroom op van deze vragen, ze brengen kristalhelder over wat er speelt, ook de dingen die al supergoed gaan en waar je mag groeien. Voor mij was het spot on, ik heb er dan ook heel veel aan gehad en nog steeds.

- Monica Job, Business Mentor

www.monicajob.nl

Wat ik ervaren heb na het bekijken van de video? Ik vond het verbazend treffend en raak wat jullie zegden. 

Enerzijds een bevestiging van wat ik al wist maar toch weer confronterend om het te horen vanuit een ander gezichtspunt. Dankjewel daarvoor. Het heeft me geholpen. 

- Christine Thoné, Taalcoach Frans

https://taalcoachfrans.be