Gratis scan

Waarom lukt het je niet om je business naar de next level te tillen? Businesswise doe je alles goed, je hebt al geïnvesteerd in een businesscoach en toch houdt iets in je onderstroom je tegen om door te stoten naar je next level.

En waarom lukt het je niet om een VOLLE relatie met je partner en/of jezelf te krijgen. Je hebt geen partner en wilt ‘m wel, dolgraag zelfs. Of je hebt die partner juist wel maar gelijkwaardigheid in communicatie en relatie krijg je maar niet voor elkaar. Wat je ook probeert, iets houdt je energetisch tegen.

Klopt dit in jouw leven?

Download dan NU je 'I Own My Greatness' scan.

En trek gelijk [of plan gelijk] 30 minuten uit om ‘m in te vullen. Mail ons je ingevulde scan en krijg een hele persoonlijke analyse-video van ons retour van ongeveer 10 minuten.

Deze scan en de persoonlijke analyse video geven je antwoord op de volgende vragen:
✻ Wat in mijn onderstroom houdt mij klein in m’n leven en business?
✻ Welke krachtige logische stap moet ik nemen om dat op te lossen?

Download de 'I Own My Greatness' scan

Je bent nog 1 stap verwijderd van je download, vul eerst je naam en emailadres nog even in.

Dit zeggen andere onderneemsters over de scan...

 

Ik hou van eerlijkheid en professionaliteit, en dat is precies wat je van Briant en Jaldhara krijgt in je persoonlijke video. De focus op het geheel heeft mij een aantal nieuwe inzichten gegeven waar ik verder mee aan de slag kan en zorgde ervoor dat ik de linken kon zien tussen de verschillende levensgebieden. 

- Karen Claes, Coach

De video die ik van jullie kreeg nadat ik de scan had gedaan was zo raak! Ik heb met tranen in mijn ogen zitten kijken. Jullie verwoorden precies wat er zich afspeelt in mijn diepere lagen. De dingen die niemand anders ziet. Alsof jullie recht door me heen keken. Onwijs bedankt hiervoor, dit kwam precies op het juiste moment. 

- Anna Bootsma, Coach

Het is altijd leuk om een persoonlijke video te krijgen, maar het filmpje van Briant & Jaldhara ging net dat laagje dieper. Ik voelde me aangesproken tot in elke vezel van mijn lijf. Gezien en gehoord. En dan vooral datgene wat tussen de regels stond. Bijzonder duo, deze twee.

- Marthe van Campenhout, Content Coach

 

Ik vond het knap hoe Briant & Jaldhara de vinger op de zere plek konden leggen, naar aanleiding van mijn ingevulde vragenlijst. Het maakte me direct bewust van wat er bij mij in de diepte speelde, waardoor de video een innerlijk proces aan wist te wakkeren. Dank daarvoor!

- Sanne Plantinga, Zielsmissie Coach

Het mooie van de videoboodschap is dat jullie een boodschap sturen zoals jullie naar mensen kijken; jullie zien de hele mens, zien al mijn delen. Geheeld, ongeheeld met respect en liefde voor wat er was, is, en prikkelend richting het perspectief wat er (mogelijk) nog in het verschiet ligt. Prettig, veilig en ook oncomfortabel, want ook die stukken die graag verborgen blijven worden ook gezien…

- Annelies van Gool, partner bij Kern Konsult

" Because you are Born for Greatness " 

You always knew it and now you are ready to live it.

Dankjewel voor de geweldige video! Hij was enorm on point en gaf me inzichten waarmee ik in een stroomversnelling door een aantal thema’s heen kon werken. Super krachtig 🙏🏻
- Regina Nieuwhof, Orthomoleculair voedingstherapeut

 

 

 

 

 

Deze scan gaat echt de diepte in, door de subtiele en liefdevolle manier van vragen stellen, voel je je op je gemak en compleet veilig om ze te beantwoorden. Alleen al door de vragen op de 7 levensgebieden te beantwoorden, krijg je een helder overzicht over jezelf……dat denk je dan ;-)

De persoonlijke video die je van Briant en Jaldhara ontvangt, is de kers op de taart….maar echt….zij pikken echt de onderstroom op van deze vragen, ze brengen kristalhelder over wat er speelt, ook de dingen die al supergoed gaan en waar je mag groeien. Voor mij was het spot on, ik heb er dan ook heel veel aan gehad en nog steeds.

- Monica Job, Business Mentor

Wat ik ervaren heb na het bekijken van de video? Ik vond het verbazend treffend en raak wat jullie zegden. 

Enerzijds een bevestiging van wat ik al wist maar toch weer confronterend om het te horen vanuit een ander gezichtspunt. Dankjewel daarvoor. Het heeft me geholpen. 

- Christine Thoné, Taalcoach Frans

 

 

 

 

De video gaf woorden aan wat ik eigenlijk al wist, maar door ze zo rechtuit te horen, hielp het me om in beweging te komen zodanig dat ik stappen kan zetten om mijn grote verlangens waar kan maken.

- Hade Cools - Coach

 

 

 

De rake boodschap van Briant & Jaldhara recht in mijn hart. Het kwetsbare ongeziene deel van mij zetten zij in het licht. Masters in het eenvoudig vertalen van hun analyse, verpakt met verbindende vrolijkheid.

- Claire Kroon - vroedvrouw en coach geboorte en transformatieprocessen

 

 

Jullie feedback heeft delen in mij geopend die nog meer doorvoeld mogen worden. Jullie warme en ontspannen manier van benaderen, maakt dat ik dit als heel laagdrempelig heb ervaren. Ik voel heel veel liefde door de video heen. Dank jullie wel voor deze heling (zo kan ik het wel noemen) en voor wie jullie zijn.

- Sharron Droog - Midlife Mentor