Falen is een bitch

innerlijke bevrijding Aug 18, 2023


Falen en schuldgevoel gaan hand in hand. 

Iemand die last van falen heeft geeft zichzelf op de kop.
We zien het keer op keer in onze coachingsessies.

Falen is een regelrechte bitch.
We zien hoe mensen zichzelf er echt kapot mee maken. 

Falen, onder de motorkap

Maar wat als falen helemaal niet zo in elkaar zit als jij denkt?

Wat zien wij in onze praktijk?

  • Malen over falen gebeurt in je bovenstroom.
  • Malen over falen heeft vat op je als je niet gegrond bent.
  • Falen is altijd een mentale aangelegenheid.
  • Falen heeft altijd te maken met de stem van een ander en met daar en toen. Je vader, je moeder… vertelden je wat je niet goed deed of wat er niet goed aan jou was. Je voldeed niet aan hun plaatje.
  • Die permanente ontkenning van wie jij werkelijk bent, heeft ervoor gezorgd dat jij bent gaan geloven dat falen bij je hoort. 
  • Falen is nu onderdeel van je overlevingsmechanisme geworden. 
  • En is falen tegelijkertijd ook onderdeel van je sabotage patroon geworden.

Niet mogen falen gebeurt voornamelijk in je hoofd. Daar ontstaat het niet maar daar speelt het zich wel af. En je kan jezelf er helemaal mee doordraaien.

 

En dan komt heel logischerwijs de vraag: Hoe kom ik er dan vanaf? 

Je moet daarvoor naar je onderstroom!

 

Het medicijn tegen falen is:

  1. Jezelf gronden. Pas als jij gegrond bent, kun je contact maken met je innerlijk weten, je innerlijke wijsheid en je innerlijke waarheid.
  2. Vanuit je gegronde staat maak je contact met je Innerlijke Kind. Jouw Innerlijke Kind moest vroeger voldoen aan het plaatje van je vader en/of je moeder. Jouw Innerlijke Kind deed het vroeger niet goed. Vertel je Innerlijke Kind dat ze precies goed is zoals ze is. Vertel het haar/hem net zo vaak tot ze het gaat geloven en voelen en daardoor ga jij het uiteindelijk ook zelf voelen en geloven.

 

Ik geef toe: als je last van falen hebt, dan klinkt dit makkelijker dan het ook daadwerkelijk doen. En toch… print deze post maar uit en doe het iedere dag minstens 1x.

Je zult zien dat zodra jij hier meters in maakt, er echt waanzinnig veel verschuift in je leven.

Wil jij hier onder begeleiding meters in maken, neem dan contact met ons op.

 

Over Briant & Jaldhara

Briant (1958) en Jaldhara (1960) zijn therapeutisch coach. Ze leren ondernemers v/m voelen, handelen en leven vanuit hun ware grootsheid. Briant en Jaldhara hebben zich gespecialiseerd in het herkennen en bevrijden van blokkades en disfunctionele patronen in het onderbewustzijn. Sinds 2014 reizen ze over de wereld als de oudste digitale nomaden van Nederland. Online werken ze met hun klanten in Nederland en België. Ze wonen waar het warm is, waar [zee]water is en waar [snelle]wifi is.

Stuur ons een mail