Wat is dat nou eigenlijk, een podcast?

innerlijke bevrijding Dec 19, 2020
Wat is dat nou eigenlijk, een podcast? Het woord podcast kennen we allemaal wel. Maar heb jij er eigenlijk al wel eens een beluisterd?

Het woord podcast kennen we allemaal wel. Maar heb jij er eigenlijk al wel eens een beluisterd?

Het is te vergelijken met een radioprogramma waarin 1, 2 of meer mensen met elkaar of met zichzelf in gesprek zijn. Alleen dan zonder muziek.

In een podcast komen net als op de radio interessante onderwerpen voorbij. En bij een podcast kun je zelf kiezen welk podcast kanaal jij de moeite waard vindt.

Wanneer luister je naar een podcast?

Je kan ernaar luisteren tijdens het wandelen of tijdens het hardlopen of tijdens die lange treinreis of om je verblijf in de dagelijkse file aangenamer te maken of tijdens het klussen, schoonmaken of hobbyen.

De diepte in met een podcast!

Podcasts geven vaak een kijkje achter de schermen of gaan dieper op een onderwerp in. Podcasts zijn heel onderhoudend of ze zijn juist heel leerzaam. Podcasts kunnen ook lekker prikkelen. Het ligt er maar net aan waar degene die de podcast maakt op uit is.

Probeer de podcast uit

Als jij nog nooit naar een podcast hebt geluisterd omdat je vindt dat je er geen tijd voor hebt of omdat het simpelweg nog nooit bij je is opgekomen, dan nodigen we je vandaag uit om het eens ‘n keer uit te proberen, zo’n podcast beluisteren.

Vandaag hebben wij onze 177e podcast live gezet. Die gaat over de kern van Innerlijke Bevrijding. Hoe zou je dit in 1 enkele zin kunnen omschrijven.

En nadat we dat vertelt hebben, gaan we die ene zin volledig te ontleden zodat het kristalhelder wordt wat dat nou precies is, de kern van Innerlijke Bevrijding.

Beluister hier podcast episode 177 ‘De kern van Innerlijke Bevrijding in 1 zin’


Onze Nederlandse podcast: De Reis naar Innerlijke Bevrijding

Je vindt HIER onze podcast ‘De reis naar Innerlijke Bevrijding’.

Daar vind je ook al favoriete podcast platforms (iTunes, Google Podcast, Spotify, Stitcher, Podcast Addict etc) zodat je je daar op ons podcast kanaal kunt abonneren. Dan ben je direct op de hoogte als we weer een nieuwe podcast live zetten.

Veel luisterplezier!

 

Over Briant & Jaldhara

Briant (1958) en Jaldhara (1960) zijn therapeutisch coach. Ze leren ondernemers v/m voelen, handelen en leven vanuit hun ware grootsheid. Briant en Jaldhara hebben zich gespecialiseerd in het herkennen en bevrijden van blokkades en disfunctionele patronen in het onderbewustzijn. Sinds 2014 reizen ze over de wereld als de oudste digitale nomaden van Nederland. Online werken ze met hun klanten in Nederland en België. Ze wonen waar het warm is, waar [zee]water is en waar [snelle]wifi is.

Stuur ons een mail