Wat betekent dat nou eigenlijk; ‘Je frequentie verhogen’?

innerlijke bevrijding Aug 09, 2020
Wat betekent dat nou eigenlijk; ‘Je frequentie verhogen’?

Een jaar of 6 geleden had ik een gesprek met een goede vriend over frequenties. 

Ik vertelde hem dat ik gelezen had dat boosheid bijvoorbeeld een lage frequentie heeft en dat liefde een hoge frequentie heeft. Hij wilde er niks van weten en deed het af als onzin.

Ik begreep daar niks van, hoe kan je iets dat zo helemaal klopt nou onzin vinden? Mij heeft het nooit meer los gelaten, intuïtief voelde ik dat gevoelens en gedachtes een eigen frequentie hebben.

Ik begreep niet meteen wat dat betekende in mijn dagelijks leven maar ik wist dat het klopte.

 

Tegenwoordig heeft iedereen het over ‘je frequenties verhogen’. Heel spiritueel geëngageerd Nederland is van de 3e dimensie naar de 5e dimensie aan het gaan en dat kan alleen als je je frequentie verhoogt.

Maar hoe doe je dat dan, je frequentie verhogen?

Ik doe het sinds kort op een manier die mij totaal verrast heeft. 

Ik gebruik een klein apparaatje dat werkt op basis van frequenties. Het apparaatje heet Healy en de meeste mensen kopen het omdat ze lichamelijke klachten hebben.

Dat is een prima ingang want de Healy werkt uitstekend als je lichamelijke klachten hebt maar ik ervaar nog iets heel anders sinds ik dat apparaatje gebruik.

Ik ervaar aan den lijve wat het betekent als je frequenties verhoogd worden, want dat is wat de Healy doet, op lichamelijk niveau verhoogt het de frequentie en daarmee de gezondheid van m’n cellen.

Maar dat niet alleen, de 144.000 verschillende frequenties van het apparaatje werken ook in op mijn energetische veld. En dat levert heel veel op, meer daarover verderop in dit stuk.

Je energetische veld is een informatieveld in en om je stoffelijke lichaam, je kan het niet zien en niet voelen. 

In je energetische veld zit veel meer informatie dan alleen je gedachtes en je gevoelens. Alles wat je ooit hebt ervaren en hebt meegemaakt is als een energie blauwdruk opgeslagen in je energetische veld.

Met je energetische veld heb je ook interactie met het energetische veld van andere mensen. Dat is bijvoorbeeld waarom je weet dat iemand die je nog nooit eerder hebt ontmoet ‘bad news’ of ‘good news’ is.

Veel van de informatie die je meedraagt in je energetische veld bepaalt je frequentie en bepaalt dus hoe je je voelt. 

De frequenties van de Healy maken je energetische veld schoon. Oude aangekoekte emoties en samengebalde, achterhaalde overtuigingen worden a.h.w. losgetrild en opgelost.

En dat geldt ook voor restanten van oude, negatieve ervaringen en pijnlijke herinneringen.

De rommel met lage frequenties wordt opgeruimd en schoongemaakt waardoor er steeds meer ruimte vrijkomt voor hogere frequenties en er letterlijk steeds meer licht in je energetische veld en daarmee in je hele systeem komt.

Dat is dus wat de frequenties van de Healy doen op energetisch niveau maar de Healy werkt naast frequenties ook met microstroom en ook dat heeft een positieve invloed op de onderlinge communicatie, de conditie en de gezondheid van je cellen.

De Healy ontzuurt en ontgift je hele lichaam en maakt de weg vrij voor genezing.

Pretty cool little device, die Healy. Maar wat betekent dat nou in de praktijk? Wat merk ik hier nou van?

 •  Ik heb meer energie
 • Ik heb meer zin in het leven
 • Ik heb meer positieve gedachtes
 • Ik heb meer positieve gevoelens
 • Ik heb meer zin om dingen te doen
 • Ik heb meer uithoudingsvermogen
 • Ik heb meer focus
 • Ik heb meer lol
 • Ik heb meer daadkracht
 • Ik heb meer geduld met mezelf en met anderen
 • Ik ben relaxter
 • Ik ben fitter
 • Ik zorg beter voor mezelf
 • Ik slaap beter en sta meer uitgerust op

Benieuwd wat de Healy voor jou en je leven kan betekenen? Ga dan met ons in gesprek.

 

 

Over Briant & Jaldhara

Briant (1958) en Jaldhara (1960) zijn therapeutisch coach. Ze leren ondernemers v/m voelen, handelen en leven vanuit hun ware grootsheid. Briant en Jaldhara hebben zich gespecialiseerd in het herkennen en bevrijden van blokkades en disfunctionele patronen in het onderbewustzijn. Sinds 2014 reizen ze over de wereld als de oudste digitale nomaden van Nederland. Online werken ze met hun klanten in Nederland en België. Ze wonen waar het warm is, waar [zee]water is en waar [snelle]wifi is.

Stuur ons een mail