Vrijheidsgesprek 


Wij helpen je om die blokkades op te ruimen die jou verhinderen om in je VOLLE Greatness te stappen,
zodat jij geluk en vervulling in ALLE gebieden van je leven ervaart en leeft.

Wij laten je zien wáárom het op bepaalde plekken in je leven (financiën, relatie, gezin, familie, sociale contacten, gezondheid, zelfliefde) nog schuurt, en wie je moet zijn om in jouw Volle Greatness te stappen.

Boek jouw Vrijheidsgesprek

Wij werken op het level van jouw onderstroom. 

Op het level ónder je dagelijkse details. Of dat nou zakelijk of persoonlijk is. Onder jouw dagelijkse details speelt zich de rode draad (dat ENE DING) af waarom het je maar niet lukt maar waar je wel op uit bent.

Review

‘Jullie hadden mij bij het woord onderstroom’.
‘Ik wil niet nog meer praten, ik wil op die onderstroom’.

- Suzanne van Schaik ~ High-End Business Coach

Voor werkelijke transformatie moet je daar dus zijn! 

Daarom gaan we in het Vrijheidsgesprek direct naar je onderstroom. Wij verdoen jouw en onze tijd niet met alleen maar een ‘goed’ gesprek. Een Vrijheidsgesprek is veel meer dan dat!

De naam zegt het al, het is een onderzoek naar waar en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw Innerlijke Vrijheid.

 

Ja, let’s talk about you.

Je bent succesvol en financieel gaat het je goed.


Je weet als geen ander wat jou succesvol maakt in je business maar wat je niet hebt in ALLE gebieden van je leven is tijd, innerlijke rust, geluk en vervulling. 

Want er zijn stukken in je die blijven terugkomen. Stukken die je liever niet laat zien aan anderen en waar je zelf eigenlijk ook niet echt bij kan. Maar waar jij wel last van hebt omdat ze je tegenhouden én saboteren. 

Briant en ik geloven best dat jij al weet op welke plekken het nog schuurt. Misschien bij het stuk financiën, relatie, gezin, familie, sociale contacten, gezondheid of zelfliefde. Maar weet je ook waarom?

 

Wij wel. Niet nu direct, maar wanneer wij elkaar spreken wel.

In het Vrijheidsgesprek kom je namelijk volledig in aanraking met wat jouw onvrijheid veroorzaakt in je onderstroom. En je komt in aanraking met wat jou juist die Innerlijke Vrijheid oplevert waar je zo naar verlangt. Een Vrijheidsgesprek met ons is een verkenning en een spiegel tegelijk.

Een verkenning en een spiegel die jou in aanraking brengt met wat jij moet doen en wie jij moet zijn om naar jouw Next-Level en jouw Volle Greatness te gaan.

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen… Die greatness in jou, wij zien het ook. Je voelt het, maar je kan er nog niet bij.

Nog niet.

Vind jij het ook niet tijd om dat wat jou tegenhoudt voorgoed achter je te laten?


Te stoppen met klein spelen?

Is dat wat je écht wilt?

Dan vertellen wij je wáárom het nog bij je schuurt en brengen je in aanraking met hoe empowering het is om in ALLE gebieden van je leven geluk en vervulling te ervaren.

Boek jouw Vrijheidsgesprek

Boek jouw Vrijheidsgesprek

Kies wanneer het jou uitkomt en maak een afspraak in onze agenda.

Boek jouw Vrijheidsgesprek

Kies wanneer het jou uitkomt en maak een afspraak in onze agenda.

Op deze service is de Privacy Policy van Love Your Life Academy/Briant&Jaldhara van toepassing.