Jaarprogramma

I Own my Greatness
bevrijding in je onderstroom

Jaarprogramma voor Onderneemsters die kiezen om zich te bevrijden van alles wat ze klein houdt

I Own My Greatness is een deep dive naar de kern van wat jou klein en niet goed genoeg houdt én naar de volheid van jouw Greatness. Je leert zien, voelen én veranderen wat jou NU tegenhoudt om in je VOLLE licht te staan. In werk en in privé.

Verder praten?

Omdat jij als vrouw de generatie cirkel doorbreekt 

Als moderne onderneemster sta je voor de uitdaging om je succes vól te claimen. Simpelweg omdat het je geboorterecht is. En toch moet je dat recht best vaak nog bevechten in de buitenwereld én overwinnen op jezelf.

Jij draagt de erfenis van de ontkenning van vele generaties vrouwen voor je. Aan jou de taak, in dit tijdsgewricht, om je innerlijke en uiterlijke vrijheid te veroveren. Zodat jij op jouw beurt de volgende generatie, jouw dochters én zonen, een ander voorbeeld geeft. Waardoor zij hun eigen pad in nog meer vrijheid mogen, kunnen en willen gaan.

Review

Dit weekend zat ik alles te overdenken, en wat blijkt? Dat ik nu alles heb, wat ik voorheen zo graag wilde maar nooit kon krijgen zoals ik 't wilde. Alle puzzelstukjes zijn op z'n plek gevallen. Het is er ineens allemaal en dat voelt MEGA goed. Dankbaar! 

- Danielle Terpstra - Serial Entrepreneur

Verdwijn jij in je kleinheid of
Claim jij je succes?

 

Als jij dit leest sta je waarschijnlijk al op die tweesprong. Hou jij jezelf nog langer klein of pak je nu door en ga je vol voor jouw succes?

En remember, jouw succes is veel meer dan alleen geld op je bankrekening.

Echt succes gaat uiteindelijk over liefde, vervulling en verbinding.

Echt succes is an inside job, echt succes verover je op jezelf.

Omdat echt succes gaat over de volle verbinding met je grootsheid, met jezelf en met anderen. Een diepe verbinding vanuit innerlijke vrijheid en uiterlijke vrijheid.

Hoe voelt Innerlijke Vrijheid IRL?   

 

Innerlijke Vrijheid en Innerlijke Veiligheid gaan hand in hand met jouw Greatness. Als jij je Innerlijk Veilig voelt kom je automatisch bij je innerlijke kracht en de volle liefde voor jezelf en ervaar je veel meer innerlijke rust. 

Je durft echt en autonoom te zijn, onthecht van drama. Je weet hoe je steeds opnieuw afstemt op jouw eigen innerlijke waarheid, wijsheid en weten. Je bent gegrond en je voelt een diepe verbinding met jezelf. Je ervaart ook een diepe verbinding met je liefdespartner en je kinderen. Samen met je partner ga je voor een vervullende relatiemissie.

En je hebt een diepe verbinding met de mensen die met en voor je werken. Jullie gaan voor een gezamenlijk resultaat vanuit een gezamenlijke waarheid.

Alles wat jou klein houdt

De kern van jezelf klein houden, en je klein laten houden door anderen, zit in je onderstroom. Net als de kern van je Greatness Ownen en Leven, die zit ook in je onderstroom, verbonden met je Innerlijke Vrijheid.

Daarom red je het niet met mindset alleen. Er is geen bypass naar je Greatness.

Als je het materiaal wat jouw kleinheid triggert niet onschadelijk maakt in de onderstroom, dan val je op momenten dat het er echt op aankomt altijd terug in je default patronen van jezelf klein en onbelangrijk voelen.

Daarom zeggen wij: los het echt op en ga naar je Onderstroom.

Waarom naar de onderstroom?

In je Onderstroom zitten je geladen emoties en geladen herinneringen. En die zijn de oorzaak van je klein voelen en klein maken.

En zodra dat geladen materiaal wordt getriggerd neemt het de regie van je over. Onbedoeld, Ongecontroleerd & Ongewenst!

Roept dit nu al iets bij je op?

Dat jezelf klein en onbeduidend voelen, tijdens een confrontatie met je partner of een teammember, of als klanten over je grenzen gaan.

Hoe helder je anders ook kan zijn, zo totaal niet helder ben je op dat moment zelf. Je valt ter plekke stil. Meel in je mind en meel in je mond.

Wat je ook probeert, dit is niet te trainen,
want het is onbereikbaar voor je mind.
No matter how hard you try.

Natuurlijk wil je hier vanaf en dat kan!

In ons jaarprogramma I Own My Greatness leer jij om de triggers die jou klein maken en klein houden, in je relaties, werk of privé, voor eens en voor altijd te ontmantelen.

 

"Ik ben geboren voor Greatness" 

Ik Weet dit, Ik Voel dit én Ik Wil dit!

Ik wil hier met jullie over doorpraten

Wij zijn Briant en Jaldhara

Experts op de laag van jouw Onderstroom

Jouw gidsen in het herkennen van je emotionele landschap.
Jouw gidsen in het (her)vinden van je emotionele taal.

We fully have your back als jij je voor het eerst in je leven op een diep niveau verbindt met de werkelijke oorzaak waarom jij jezelf zo klein houdt.

Wij zijn Briant & Jaldhara, wij zijn de holding space voor jouw Greatness

Review

‘Jullie hadden mij bij het woord onderstroom’.
‘Ik wil niet nog meer praten, ik wil op die onderstroom’.
‘Wat jullie doen ervaar ik echt als high-end therapie’.

‘Dat bestaat volgens mij niet hè? Ik ken verder niemand’. ‘Ik ken alleen saaie psychologen die totaal niet snappen hoe een high-end mindset werkt’.

‘Ik wist eerst niet dat jullie heel succesvol waren geweest, maar ik voelde het op een gegeven moment en ik vind dat echt een mega pré’. ‘Dan heb je echt aangetoond dat je zelf ook in je grootsheid kunt staan’.

‘Ik ken geen high-end therapeuten die miljonair zijn geweest’. ‘Ik vind dat mega interessant’.

- Suzanne van Schaik ~ High-End Business Coach

Wij werken graag met onderneemsters als Suz van Schaik: succesvol, gefocust,  zelfbewust, (emotioneel) intelligent


Maar nog niet vervuld op álle vlakken in je werk en privé. Steeds dat wederkerende patroon, wat niet voor je werkt. En juist omdat je zo gedreven bent, hou je dat vast nog wel een tijd vol. 

Want je bent tenslotte succesvol en je boekt geweldige resultaten. Alleen echte vervulling, echt de grootste versie van jezelf zijn, in ál je relaties, privé en zakelijk, dat lukt je maar niet.

Net als Suz en andere onderneemsters helpen we jou om die vervulde relatie met jezelf en met anderen juist wel te krijgen. Zodat jij je Greatness volledig Ownt én leeft, altijd en overal. 

Dit is waarom we doen wat we doen 

Onze eigen triggers hielden ons, ondanks ons zakelijk succes, jarenlang tegen om onze VOLLE Greatness te ownen en te leven.

Tot we ontdekten hoe we die triggers konden uitschakelen. Dat had een waanzinnige impact op ons privéleven en op de manier waarop we vandaag met jou werken.

Die kennis en kunde moesten we doorgeven. En wel specifiek aan vrouwelijke ondernemers zodat zij een ander voorbeeld kunnen zijn voor hun dochters en zonen. [breaking the systemic cycle]

We zijn van de practice what you preach

Wij passen alles wat we ontdekken en leren altijd eerst op onszelf toe. Hierdoor weten we precies welke technieken snel werken, effectief zijn en je een blijvend resultaat geven in je onderstroom.

Die kennis en kunde die we zo krijgen vertalen wij altijd naar beproefde, down-to-earth toepassingen. In onze praktijk zien we dat onze klanten hierdoor optimale resultaten behalen. En ook jij kan hiervan mee profiteren en je VOLLE Greatness gaan ownen en leven.

Niet de bovenstroom maar de onderstroom 

In de bovenstroom richt je je bijv. op meer energie, meer zelfliefde, meer balans, innerlijke rust, niet pleasen, overal in je kracht staan, stoppen met vermijden, grenzen stellen, vaker hulp vragen...

Maar dit zijn manifestaties van de triggers in je onderstroom. Die los je in de bovenstroom never nooit op. Dat resultaat krijg je pas als die triggers ontmanteld zijn.

That’s where we come in . En we geven je er ook Innerlijke Veiligheid & Innerlijke Vrijheid bij. Een unieke combi.

Het resultaat waar wij de holding space voor zijn is dat er in jouw onderstroom werkelijk iets verschuift en dat jij je VOLLE Greatness Ownt en Leeft.

JA! Ik ga voor mijn Greatness

Reviews

Klanten vertellen

Toen ik bij jullie aanklopte leek uiterlijk alles perfect: ik was eigenaar van een miljoenenbedrijf, pendelde tussen mijn appartement op Ibiza en mijn stek in Antwerpen, had duizenden volgers op social media, kwam regelmatig in de pers, een aantal mooie, bijzondere vriendschappen… en toch was er een onvervuld verlangen, een leegte die met niets van dat alles opgevuld leek te geraken. 

Dank zij jullie ging ik aan de slag met innerlijke kindwerk,
want ik wist wel dat er gezien mijn verleden heel wat op te ruimen viel.


Dit gaf me heling en veel meer fundament. Ik voelde mijn kracht toenemen, gefundeerde kracht, waardoor ik de stap durfde te zetten om mijn allergrootste droom te realiseren: mijn kinderwens te vervullen. Intussen ben ik hele blije single-mom van een zoontje van 2,5, verkocht ik mijn vorige bedrijf, richtte ik een nieuw bedrijf op wat veel meer bij me past, kocht ik een huis met tuin in België en ben ik behoorlijk ‘gesettled’. Een totaal ander leven dan 5 jaar geleden dus!

~ Katrin Van de Water, Businesscoach

Verhelderend, helend, praktisch, uitdagend, warm, positief, humor, op afstand nabij, energiek, confronterend, respectvol, persoonlijk, kundig, moedig, wijs, liefdevol en zeer bekwaam; woorden die bij me opkomen als ik aan Briant & Jaldhara en hun coaching denk. Ga voor deze coaching als je het echt wil horen, zien en voelen! Dank jullie wel!

~ Annelies van Gool, Mede-eigenaar Kern Consult

Dit onderscheidt ons 

We zijn 64 en 61 en hebben te veel gedaan, geleerd en meegemaakt in ons leven om te kiezen voor alleen maar 1 methodiek. Wij hebben ons in de loop der jaren geschoold in methodieken waarmee we specifiek kunnen werken in jouw onderstroom.

In onze praktijk zien we dat krachtige methodieken nog effectiever worden als je ze op de juiste manier combineert. Uit iedere methodiek kiezen we wat ten dienste staat van het ontladen en bevrijden van jouw geladen emoties en geladen herinneringen. 

Daardoor maak jij de transities van Innerlijke Onveiligheid naar Innerlijke Veiligheid en van Innerlijke Onvrijheid naar Innerlijke Vrijheid waardoor jij jouw VOLLE Greatness kan Ownen en Leven.

Wij werken met:

Advanced EFT - Emotional Freedom Technique | PMA - Progressive Mental Alignment (= EMDR-achtige) | Systemisch Werk - Familie opstellingen | Innerlijk Kind Werk | TGI - Thema Gecentreerde Interactie | Ho’oponopono | Meditatie & Visualisatie

Dit is je winst als jij kiest voor
'I Own My Greatness'


Dit is je bovenstroom-winst

Je hebt meer energie,
Je hebt en ervaart meer zelfliefde
Je hebt meer balans in jezelf en in je werk-privé
Je hebt meer innerlijke rust
Je pleast niet meer
Je maakt scherpere keuzes
Je gaat aan wat je aan moet gaan
Je staat fier in je eigen kracht
Je vermijdt niet langer
Je stelt heel natuurlijk en vanzelfsprekend grenzen
Je vraagt makkelijk om hulp als je die nodig hebt

En dat is pas het begin…

En dit is je onderstroom-winst
Je getriggerde emoties bepalen je niet langer
Je hoofd, hart en voelen zijn bij elkaar gekomen
Je voelt je Innerlijk Veilig in jezelf en bij anderen
Je ervaart Innerlijke Vrijheid
Je default patroon om jezelf klein te maken en te houden is ontmanteld
Je neemt je autonome plek in
Je bent loyaal naar jezelf
Je bent vrij van je verstrikkingen
Je bent helder en autonoom in je relaties
Je bent helder en autonoom in je communicatie
Je voelt en ervaart veel zuiverder

Bovendien heb je de tools gekregen en leren gebruiken om je emoties, je gedachtes en je triggers op ieder moment te kunnen resetten. Deze skillset heb je nodig om jouw Volle Greatness op iedere moment en in iedere situatie te Ownen en te Leven.

Waarom je ons mag geloven

Met 40+ jaar ervaring in dit werk, doen we dit best al een ‘tijdje’. We zijn niet zo van blasé roepen ‘we have seen it all and done it all’. Integendeel we vinden onszelf telkens weer opnieuw uit. 

We zijn vandaag hongeriger en nieuwsgieriger dan 40 jaar geleden. Waarom? Omdat we 40 jaar geleden geen clou hadden en we nu weten wát werkt en dát het werkt. Zelf ondernemen we al 25+ jaar, we hadden ooit een miljoenenbedrijf met 100 man personeel. Wij spreken je taal en we kennen je struggles.

We richten ons op de Nieuwe Generatie Onderneemster omdat we bij haar de grootste resultaten en transformaties zien. Want zij snapt als geen ander dat ze het innerlijke werk moet doen wil ze in haar privé en haar business telkens naar de next level doorstoten.   

Is dit jouw volgende Stap?

 
Als je tot hier gekomen bent
dan heeft er al iets gehaakt bij je.

Dan herken je al waar we het over hebben,
heb je gevoeld dat het over jou gaat,
heb je je verlangens gevoeld
en heb je de winst herkend
die er voor jou te behalen is.

Ja, ik wil hierover doorpraten met jullie

Wellicht vraag je je af hoe het jaarprogramma eruitziet

Maar je snapt net zo goed als wij dat we het accent leggen op het resultaat. Precies wat jij ook doet bij jouw klanten. En hoe je daar komt, dat weten wij, dat is nou net onze expertise.

Dit is waar je so-wie-so op kan rekenen:

  • 21 verheldering sessies, live via Zoom
  • 21 hotseat sessies, live via Zoom
  • 2 x 2 Live dagen in Nederland [in Mei & November]
  • Online Leeromgeving
  • Een Exclusieve Community met like-minded onderneemsters zoals jij

Het jaarprogramma is een online programma waar we elkaar wekelijks ontmoeten en met elkaar werken via Zoom.

En als kers op de taart zien we elkaar IRL 2 x per jaar tijdens de live events om met elkaar te werken en je successen te vieren.

LET OP! Je kan maar een aantal keren per jaar instappen. Contact ons voor de datum van het eerstvolgende instapmoment 

Onderneem NU actie als je mee wilt doen

"Ik ben geboren voor Greatness" 

Ik Weet dit, Ik Voel dit en Ik Wil dit!

JA ik wil dit! Laten we praten

Op deze service zijn de Algemene Voorwaarden van Love Your Life Academy/Briant&Jaldhara van toepassing.