Jaarprogramma

I Own my Greatness
And I am 100% ready to live it!

Jaarprogramma voor de Nieuwe Generatie Onderneemsters met meer lef en meer visie than most

Groei in jouw innerlijke veiligheid, waarmee jij de allergrootste versie van jezelf wordt en dat ook zo voelt. Leer hoe je voor 100% geluk en vervulling creëert op alle vlakken in je leven.

Plan Nu je Vrijheidsgesprek in

Jij bent een onderneemster met 100K+ omzet

En je bent het zo fakking zat. Dat ENE DING in je leven waardoor jij veel te klein speelt. Want jij wilt dolgraag 100% geluk & vervulling in ALLE aspecten van je leven. Dan is dit je moment om dat te bereiken in ons jaarprogramma.

Review

Dit weekend zat ik alles te overdenken, en nu blijkt dat ik alles heb, wat ik voorheen zo graag wilde maar nooit kon krijgen zoals ik 't wilde. Nu zijn alle puzzelstukjes op z'n plek gevallen en is het er ineens en het voelt MEGA goed. Dankbaar! 

- Danielle Terpstra - Serial Entrepreneur

Dat ding

DAT ding!
Dat ene DING!
Jouw saboteur.

Je kan er niet bij.
Maar het komt altijd terug.

Gaat maar niet weg.
No matter how hard you try.
Je hebt alles al geprobeerd.
Je hebt alles al gedaan.
En daar is dat ellendige DING weer.
Alsof je er nooit vanaf komt.

Dat ongrijpbare DING.
Als een rode draad door je leven.
The story of your life.

Wat is jouw DING? 


Je moeten bewijzen, eenzaam, perfectionisme, pleasen, gauw bang, paniek, onzekerheid, faalangst, dichtklappen als het erop aankomt, niet goed genoeg, niet kunnen/durven voelen, vluchtgedrag, introvert, egoïstisch, dominant, gauw verdrietig, gauw geraakt, niet durven loslaten, controlerend, geheimen...

Precies dat DING houdt je klein. 

Dat DING maakt dat je grootsheid onbereikbaar lijkt.
Dat DING zorgt ervoor dat je grootsheid ver weg voelt.
Dat DING vreet aan jouw geluk en vervulling

Wat jouw DING ook is.
Er is maar 1 plek waar je moet zijn.
Maar 1 plek om ervoor altijd vanaf te komen.
Je moet naar je Innerlijke Onveiligheid.

‘Waar vind ik die dan’?

Je DING zit opgeslagen in je lichaamsherinnering.
En zodra je DING wordt getriggerd.
Dan doet je DING z’n ding. En knalt ie door alles heen.
Onbedoeld, ongecontroleerd en ongewenst.

Roept dit nu meteen al iets bij je op?

Dat patroon dat steeds terugkeert, in een confrontatie, met je partner, of klanten die over je grenzen heengaan. En het lukt je niet om dat te veranderen en jij bent de enige constante hierin, het ligt bij jou, niet bij hen.

Dat DING. Wat het ook is, het is onbereikbaar voor je mind.
No matter how hard you try or deny.
Jouw DING, je wil ervan af.
En dat kan.

In dit jaarprogramma leer je om de trigger van jouw DING,
dat wat jou al een leven lang saboteert, voor eens en voor altijd uit te schakelen.

 

" Because you are Born for Greatness " 

You always knew it and now you are ready to live it.

I'm ready for it, let's meet!

Wij zijn Briant en Jaldhara.

Experts op de laag van jouw Innerlijke Onveiligheid.

Jouw gidsen in het herkennen van je emotionele landschap.
Jouw gidsen in het (her)vinden van je emotionele taal.

We fully got your back als jij je voor het eerst in je leven op een diep niveau verbindt met het werkelijke thema van jouw rode draad.

Wij zijn Briant & Jaldhara, de holding space voor jouw Innerlijke Veiligheid.

Review

‘Jullie hadden mij bij het woord onderstroom’.
‘Ik wil niet nog meer praten, ik wil op die onderstroom’.
‘Wat jullie doen ervaar ik echt als high-end therapie’.

‘Dat bestaat volgens mij niet hè? Ik ken verder niemand’. ‘Ik ken alleen saaie psychologen die totaal niet snappen hoe een high-end mindset werkt’.

‘Ik wist eerst niet dat jullie heel succesvol waren geweest, maar ik voelde het op een gegeven moment en ik vind dat echt een mega pré’. ‘Dan heb je echt aangetoond dat je zelf ook in de grootsheid kunt staan’.

‘Ik ken geen high-end therapeuten die miljonair zijn geweest’. ‘Ik vind dat mega interessant’.

- Suzanne van Schaik ~ High-End Business Coach

Wij werken graag met onderneemsters als Suzanne van Schaik: succesvol, zelfbewust, gefocust, (emotioneel) intelligent. 


Maar nog niet volledig vervuld op alle vlakken. Steeds dat patroon dat telkens opnieuw terugkomt. Wat al zo lang niet meer voor je werkt. Je kan zo nog wel tijden door blijven denderen.

Je zal heus wel succesvol zijn. En je zal heus wel een boel resultaten halen. Maar echte vervulling, echt de grootste versie van jezelf zijn, in alle gebieden van je leven, daar kan je nog niet bij. Net als Suz en andere onderneemsters helpen we jou om op alle vlakken 100% geluk en vervulling te hebben, zodat jij volledig in je grootsheid staat en leeft.

Waarom doen wij wat we doen?

Wij worstelden jarenlang met ons eigen DING.
Vochten jarenlang met ons eigen DING.

Tot we een krachtig geheim ontdekten:
Je DING is altijd een geladen emotie. Je DING is altijd een geladen herinnering. Je DING is altijd een geladen lichaamsherinnering. Je DING is altijd ingebed in Innerlijke Onveiligheid. 

 

 

 

We zijn van 100%
walk-your-talk.

Wij passen alles wat we ontdekken of leren eerst op onszelf toe. Door op onszelf te experimenteren ontdekten we welke technieken snel en effectief zijn om de succesvolle transitie te maken van Innerlijke Onveiligheid naar Innerlijke Veiligheid. 

En toen we dat begrepen en onder de knie hadden hebben we dat vertaald naar een methodiek voor onze klanten. Omdat we erachter kwamen dat werkelijke transformatie alleen plaatsvindt op het moment dat jij je Innerlijk Veilig voelt. 

Bij ons geen 13 in 1 dozijn resultaten.

Natuurlijk wil je: meer energie hebben, meer innerlijke rust ervaren, meer balans ervaren, stoppen met pleasen, in iedere situatie in je kracht staan, aangaan wat je aan moet gaan, stoppen met alles alleen doen en stoppen met vermijden.

Natuurlijk wil je dat allemaal en dat krijg je ook. Maar dat is ook heel erg 13 in een dozijn. Dat kun je op veel meer plekken halen. Bij ons zijn die resultaten eigenlijk bijproduct. Niet onbelangrijk, heel tof zelfs, maar toch bijproduct.

Het resultaat waar wij de holding space voor zijn is dat er voor jou in de kern voor altijd iets verschuift. Dat je DING de rups is en dat jij je ontpopt als een vlinder. Dat het DING dat jou zo lang klein heeft gehouden zich heeft bevrijd en getransformeerd aan licht, zelfliefde, innerlijke veiligheid en innerlijke & uiterlijke vrijheid.

Het is tijd dat ik voor mezelf kies

Reviews

Klanten vertellen

Toen ik bij jullie aanklopte leek uiterlijk alles perfect: ik was eigenaar van een miljoenenbedrijf, pendelde tussen mijn appartement op Ibiza en mijn stek in Antwerpen, had duizenden volgers op social media, kwam regelmatig in de pers, een aantal mooie, bijzondere vriendschappen… en toch was er een onvervuld verlangen, een leegte die met niets van dat alles opgevuld leek te geraken. 

Dank zij jullie ging ik aan de slag met innerlijke kindwerk,
want ik wist wel dat er gezien mijn verleden heel wat op te ruimen viel.


Dit gaf me heling en veel meer fundament. Ik voelde mijn kracht toenemen, gefundeerde kracht, waardoor ik de stap durfde te zetten om mijn allergrootste droom te realiseren: mijn kinderwens te vervullen. Intussen ben ik hele blije single-mom van een zoontje van 2,5, verkocht ik mijn vorige bedrijf, richtte ik een nieuw bedrijf op wat veel meer bij me past, kocht ik een huis met tuin in België en ben ik behoorlijk ‘gesettled’. Een totaal ander leven dan 5 jaar geleden dus!

~ Katrin Van de Water, Businesscoach

Verhelderend, helend, praktisch, uitdagend, warm, positief, humor, op afstand nabij, energiek, confronterend, respectvol, persoonlijk, kundig, moedig, wijs, liefdevol en zeer bekwaam; woorden die bij me opkomen als ik aan Briant & Jaldhara en hun coaching denk. Ga voor deze coaching als je het echt wil horen, zien en voelen! Dank jullie wel!

~ Annelies van Gool, Business Consultant

Hoe werken wij? 

We zijn 63 en 61, we hebben te veel gedaan, geleerd en meegemaakt om aanhanger te kunnen zijn van ‘de-ik-werk-alleen-hiermee-school’. Wij hebben ons in de loop van de jaren geschoold in methodieken die ons helpen om de holding space te zijn voor innerlijke veiligheid.

Wat we in de praktijk hebben ervaren is dat krachtige methodieken nog veel krachtiger worden als je ze op de juiste manier combineert. Uit iedere methodiek waar we mee werken, kiezen we dat wat ten dienste staat van het ontladen en bevrijden van jouw geladen emoties en geladen herinneringen. Daardoor kan jij de transitie maken van Innerlijke onveiligheid naar innerlijke veiligheid & innerlijke vrijheid.

Wij werken met:

Advanced EFT | Emotional Freedom Technique | PMA | Progressive Mental Alignment (EMDR-achtige) | Systemisch Werk | Familie opstellingen | Innerlijk-Kind-werk | TGI | Thema Gecentreerde Interactie | Ho’oponopono | Meditatie & Visualisatie

Wat ga jij ervaren aan het einde van dit bijzondere Jaartraject?

 • Jij ervaart een nieuw gemak dat er eerder nog nooit was.
 • Jij ervaart een innerlijke ruimte in je voelen & denken dat er eerder nog nooit was.
 • Jij ervaart een innerlijke vrijheid die je eerder nog nooit had.
 • Jij ervaart een keuzevrijheid die je eerder nog nooit had.
 • Jij ervaart een vanzelfsprekende moed die je eerder nog nooit had.
 • Jij ervaart een kracht en een zekerheid die je eerder nog nooit had.
 • Jij ervaart een innerlijk weten en een alertheid waar je eerder nog nooit bij kon. 
 • Jij ervaart een level van zelfacceptatie die je eerder nog nooit had.
 • Jij ervaart een level van zelfrespect dat je eerder nog nooit had.
 • Jij ervaart een level van zelfliefde dat je eerder nog nooit had.

Kortom, jij gaat een totale inside-out transformatie hebben en de grote winst daarvan is dat dit op ALLE gebieden van je leven op een positieve manier doorwerkt, in je privé en in je business. En 100% Geluk en Vervulling in ALLE gebieden van je leven creëren is geen holle kreet meer maar jouw nieuwe werkelijkheid.

Waarom mag je ons geloven?

Met 40+ jaar ervaring in dit werk doen we dit best al een ‘tijdje’. We zijn niet zo van blasé roepen ‘we have seen it all and done it all’. Integendeel we vinden onszelf telkens weer opnieuw uit. 

We zijn vandaag hongeriger en nieuwsgieriger als 40 jaar geleden. Waarom? Omdat we 40 jaar geleden geen clou hadden en we nu weten wát werkt en dát het werkt. Zelf ondernemen we al 25 jaar, we hadden ooit een miljoenenbedrijf met 100 man personeel. We spreken je taal, we kennen je struggles.

De grootste resultaten en transformaties zien we bij vrouwelijke ondernemers. Vrouwen zijn, in onze ervaring, nieuwsgierig en bereid tot verandering. Ook al vertellen anderen je; ‘ja maar het is toch goed zo, waarom ben je nou niet tevreden met wat er is en wat je hebt, waarom wil je nou nóg meer’?

Jij bent op een punt gekomen waarbij good not good enough is.

En dat accepteer je niet langer, jij wilt doorgroeien naar jouw Greatness.

What’s NEXT

 

Sta nog ’n keer stil bij je DING, jouw fakking DING.
Wat jou weerhoudt om in je grootsheid te staan.
In je privé en in je business.
Dan heb je toch geen enkele reden om dat DING
jouw levensgeluk te laten verpesten. 

Wie wint er vandaag?

Wint jouw DING van jou of win jij van je DING?
You choose.

Ik ben klaar om in mijn Greatness te stappen

Wellicht vraag je je af hoe het jaarprogramma eruitziet.

Maar je snapt net zo goed als wij dat wat jij ook aan jouw klanten verkoopt het resultaat is, en hoe je daar komt daar gidsen wij jou in. Dat is nou net onze expertise. Dit is wat we je er in ieder geval wel over kunnen vertellen.

Wat krijg je in 1 jaar tijd?

 • 21 verheldering sessies
 • 21 hotseat sessies
 • 2 x 2 Live dagen [in 2022 in Mei en November]
 • Online Leeromgeving
 • Online Community met like-minded onderneemsters

Je doet mee aan dit exclusieve jaarprogramma uitsluitend met andere like-minded onderneemsters als jijzelf. Het jaarprogramma is een onlineprogramma waar we elkaar ontmoeten en met elkaar werken via Zoom.

En als kers op de taart zien we elkaar IRL 2 x per jaar tijdens de live events om met elkaar te werken en je successen te vieren.

Je eerstvolgende kans om in te stappen is 21 februari. 
Let's talk

Dit is een tipje van de sluier van wat we gaan doen:

" Because you are Born for Greatness " 

You always knew it and now you are ready to live it.

It's time for My Greatness

Op deze service zijn de Algemene Voorwaarden van Love Your Life Academy/Briant&Jaldhara van toepassing.