Over ons

Waarom doen we eigenlijk wat we doen?

Nog voordat jij klant bij ons wordt, is er iets in je wat ons raakt. Wij zien al bijna van een afstand wat jou tegenhoudt om werkelijk in je grootsheid te stappen

Jij bent als succesvolle onderneemster waanzinnig krachtig, creatief, ondernemend, slim, vastberaden, unstoppable en menselijk. Menselijk? Ja menselijk, want als vrouw heb je de capaciteit om je voelende hart, je wakkere mind en je geoefende intuïtie te balanceren. En da’s nou precies waarom jij de toekomst hebt. Want deze wereld snakt naar leiders zoals jij, die dat kunnen.

En wat wij zo bijzonder aan jou vinden, is dat je diep van binnen altijd verlangt naar geluk en vervulling. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor degenen van wie je houdt. 

Dat is een actief verlangen (of eigenlijk een actief gemis?) dat net zolang blijft knagen tot het je lukt om dat te creëren. Tegelijkertijd zien we dat jij jezelf Big Time in de weg zit.  In de weg om in jouw volle Greatness te gaan staan, die te ownen and to fully shine like the Amazing Woman You Are.

Klinkt tegenstrijdig? Nee, wij denken van niet.
Het is wel precies waarom wij zo razend enthousiast zijn om met jou en alleen met jou te werken! 

Wij geloven 1000% in Innerlijke Bevrijding en als vrouw heb jij gewoon een grotere potentie en een grotere drive om die innerlijke reis te maken. Steek die maar in je zak.

Al die eeuwen dat jij, en al de vrouwen in jouw familielijn die voor je kwamen, je hebt ingehouden, dat jij je dienstbaar hebt gemaakt, dat jij je licht hebt gedimd en vaak zelfs hebt laten uitdoven door anderen. De echo van al die eeuwen draag jij in je en alles wat daar weggegeven is en alles wat daar afgepakt is vecht in de schaduw met jouw licht, jouw wijsheid, jouw eigenheid en jouw oneindige Greatness.

En in deze generatie, in dit tijdsgewricht ben jij samen met honderdduizenden, miljoenen andere vrouwen jezelf voorgoed aan het bevrijden van die echo’s, die imprints, die mentale en emotionele ketenen.

Wij werken samen met jou in je onderstroom omdat wij geloven en weten dat alles wat jou klein en gevangen houdt zich daar bevindt. Al die onzin en al die leugens die jij over jezelf bent gaan geloven, als kind, houden jou vast op een emotionele en mentale plek waar je niet wilt zijn en die je al helemaal niet verdient.

Wij hebben ons gespecialiseerd in die onderstroom omdat we daar het grote verschil hebben gemaakt, in ons eigen leven en in het leven van de vele vrouwen voor jou.

"We’ve got your back, wij zijn de holding space voor jouw Greatness"

Ik wil met jullie in gesprek